Spital construit fără utilități

business-opening Cel mai mare spital de pediatrie din ţară riscă să piardă finanţarea europeană pentru renovare pentru că proiectul iniţial a fost greşit. Unitatea medicală nu are utilităţi trase. A recunoscut-o azi chiar primarul general interimar al Capitalei, care l-a demis pe directorul Administraţiei Spitalelor din Bucureşti.

Rezolvarea ar fi putut veni astăzi de la Consiliul Local al Primăriei Capitalei, aleșii având pe masă un proiect prin care puteau aloca 500.000 de lei în vederea racordării spitalului la utilități.

Surpriza a fost că nici acest proiect nu a fost complet și a fost respins prin vot. Primarul general interimar a spus că îl va amâna pentru luna octombrie.

Timpul trece însă în defavoarea primăriei. Dacă ambulatoriul spitalului nu va fi racordat la apă, gaz și curent și nu va fi predat la cheie până pe 31 decembrie, Primăria Capitalei riscă să piardă 4,5 din cele 6 milioane de lei obținute din fonduri europene.

Pe de altă parte, nici construcția noului corp de spital nu merge foarte bine. Construcția a ajuns la 90% deși ar fi trebuit să fie gata încă din luna iunie.

Sursa: Digi24.ro


IBD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ItalySpainEnglish