Finanțare totală de 1 milion de euro pentru tineri anteprenori, printr-un proiect european

practica-studenCele mai bune planuri de afaceri selectate în cadrul Proiectului ‘Antreprenoriatul – șansa unui viitor mai bun pentru tineri’ vor primi finanțare totală de 1 milion de euro, 42 de tineri antreprenori fiind deja selectați de comisia de specialitate, potrivit unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

Proiectul a fost lansat în primăvara acestui an de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Asociația Travel Focus și Asociația Excelsior. Astfel, 42 de start-up-uri au primit finanțare de maximum 25.000 euro fiecare.

‘Cei 42 de tineri antreprenori selectați de comisia de specialitate își vor deschide o firmă, vor asigura activitatea afacerii pentru cel puțin trei ani și vor investi cei 110.000 lei, bani nerambursabili, în activitatea și dezvoltarea afacerii.

Noii antreprenori vor trebui să angajeze minim două persoane, locuri de muncă pe care vor avea obligația să le păstreze minimum șase luni după încheierea proiectului, iar cofinanțarea din partea acestora este de cel puțin 2%, în funcție de sumele asumate de fiecare prin planurile de afaceri’, se menționează în comunicat.

Sursa: AGERPRES


IBD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ItalySpainEnglish