Esti din mediul rural si cauti un loc de munca? Participa la targurile locurilor de munca organizate in cadrul proiectului COMPERUR

Zeci de oferte de locuri de munca pentru persoanele din mediul rural din regiunile Centru, Nord-Est, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest vor fi prezentate in perioada 4-18 iulie in judetul Ilfov si in alte 3 judete din tara.

Pe langa oferta de locuri de munca, participantilor le sunt pregatite si consiliere si orientare profesionala, sprijin pentru intocmirea CV-urilor si postarea lor pe platforma de locuri de munca dedicata proiectului, dar si consultanta directa de la recrutori.

Targul de locuri de munca va fi organizat in Voluntari (Ilfov) si in localitatile Targu-Mures, Sisesti (Mehedinti) si Belcesti (Iasi).

In cadrul targului, vor fi organizate si conferinte de presa pentru informarea si constientizarea persoanelor din mediul rural cu privire la conceptul de invatare pe tot parcursul vietii.

In cadrul targului va fi prezent un stand unde echipa COMPERUR va pune la dispozitie materialele necesare pentru completarea CV-urilor si scrisorilor de intentie, care vor fi incarcate pe platforma de joburi dedicata proiectului,www.jobgroup.ro, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

Targurile de locuri de munca vor fi organizate in: Voluntari (4 iulie), Belcesti (11 iulie) si Sisesti (18 iulie).

Informatii suplimentare vor fi disponibile pe pagina de Facebook a proiectului, www.facebook.com/comperur si pe site-ul oficial al proiectului, www.comperur.ro.

Proiectul “COMPERUR-Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural”, finantat din FSE prin POSDRU 2007-2013 se deruleaza pe o perioada 18 luni isi propune sa ofere consiliere gratuita si cursuri de formare profesionala pentru 1000 de persoane din mediul rural, si de asemenea sa ofere asistenta si consultanta membrilor grupului-tinta care doresc sa isi deschida o afacere proprie in domenii non-agricole.

Sursa: Directia Proiecte, CNIPMMR


IBD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ItalySpainEnglish