Depozit de fructe si legume

Constructor Depozit Frigorific Spațiile de depozitare a legumelor si fructelor  reprezintă o necesitate datorită numeroșilor producători de fructe și legume. Spațiile de depozitare aduc  laolaltă producătorii obținîndu-se astfel o mai buna deschidere pe piețele de profil și un preț bun atât la cumpărare cât și la vânzare.

Un spatiu de depozitare complet incepe de la proiectarea depozitelor până la construcţia acestora şi utilarea cu instalaţii de ventilaţie şi instalaţii de frig, automatizate, capabile să asigure microclimatul ideal pentru depozitare.

Depozitarea se poate realiza prin ventilare supraterană, ventilare sub pardoseală prin canale individuale, ventilare forţată pentru depozitare în cutii, ventilare ambientală pentru depozitarea în cutii, ventilare prin podea cu fante, precum şi ventilare şi răcire cu agregat compact. Depozitele pot fi dotate cu instalaţii de frig, sisteme de ventilaţie şi cel mai nou produs din acest domeniu: agregatul compact de răcire şi ventilaţie.

La construirea unui astfel de depozit se pot asocia mai multe persoane care, alaturi de specialistii cu care colaboram, pot asigura eligibilitatea dar si succesul pe piata a unei astfel de afaceri!

Un astfel de proiect poate fi finantat din Fonduri Europene prin SubMăsura 4.2 — Investiții pentru procesarea/marketingul produselor agricole – Sprijin pentru investiții în procesarea/marketingul produselor agricole a fost prevăzută o alocare financiară de 93,48 milioane de euro, iar finanțările vizează construcția, extinderea, modernizarea și dotarea clădirilor unităților de procesare sau achiziționarea de utilaje noi, instalații, echipamente și mijloace de transport specializate în scopul colectării materiei prime și/sau comercializării produselor agroalimentare în cadrul lanțurilor alimentare integrate.

Categoriile de beneficiari eligibili care pot primi fonduri nerambursabile sunt:

  • Persoana fizică autorizată
  • Intreprinderi individuale
  • Cooperative agricole
  • Grup de producatori

Criteriile de eligibiliatate pentru un astfel de proiect sunt stabilite de conditiile impuse de Ministerul Fondurilor Europene si Comisia Europeana.

Pentru mai multe detalii legate de acest proiect vă rugăm să ne contactați folosind pagina de contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ItalySpainEnglish